Contact

Het secretariaat is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13 uur. In vakantieperiodes gelden andere openingstijden; je kunt deze lezen in de nieuwsberichten hiernaast. Wil je je aanmelden, dan kun je het beste op de oranje knop hiernaast drukken en het lijstje vragen invullen; dit is de snelste manier om je aan te melden. Je krijgt altijd een bevestiging hiervan via e-mail.
 
Neemt niemand de telefoon op dan kun je ook altijd een bericht achterlaten op het antwoordapparaat . We reageren daar in ieder geval binnen een werkdag op, meestal zelfs eerder. Afmeldingen kun je ook op het antwoordapparaat inspreken; wij registreren automatisch het moment van je afmelding. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd: info@psypraktijkoptveld.nl
 
Ben je in nood en kun je ons niet bereiken dan adviseren wij je contact op te nemen met je eigen huisarts of de huisartsenpost: CHN-Boxmeer, Dokter Kopstraat 1 te Beugen, telefoon: 0900-8880 (€0,10 per minuut).
 
Kun je ons telefonisch niet bereiken of  wil je dat wij contact opnemen met jou? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

3 + 12 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.