Frank

'Ik ben in 1988 met de praktijk begonnen, dus dat is al een tijdje geleden. Mijn streven is altijd geweest om van de praktijk een vaste voorziening in Cuijk te maken, een plek waar mensen op konden rekenen.

Nu, 36 jaar later, kan ik wel zeggen dat dat aardig gelukt is. Mijn drijfveer in het werk is: verbinden. Verbinden van mensen met hun eigen gevoel, maar ook verbinden van mensen met elkaar. Ik doe dan ook zowel individuele - als relatiebehandelingen. Mijn manier van werken kenmerkt zich door een stevige, no nonsense en soms confronterende aanpak'.
 
Frank Op 't Veld is GZ-psycholoog, ingeschreven in het register van de Wet Beroepen in de Gezondheidszorg (BIG) onder nummer 69049265825. Zijn kwaliteitsstatuut kun je hier inzien. Frank is verder lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en is door hen gevisiteerd met goed gevolg.  Hij is Cognitief Gedragstherapeut VGCT en lid van deze vereniging. Tot slot is hij Basis EFT Registertherapeut, lid van de Stichting EFT Nederland en van het International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy. Als je contact wil met Frank, doe dit dan beveiligd via ons contactformulier.