psycholoog cuijk

Internettherapie

Soms is het helemaal niet nodig om gesprekken te hebben met een psycholoog. Dit kan ook de uitkomst zijn van het intakegesprek. Een online behandeling kan dan voldoende zijn. Eerst bespreken we dat met je: ben je wel gemotiveerd om online een behandeling te doen? Als je instemt met zo'n aanpak, krijg je van ons een inlogcode en kun je aan de slag. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de behandeling die je volgt aansluit bij je problematiek.

Soms is internettherapie ook een onderdeel van een behandeling waarin je ook gesprekken hebt. Er kan je gevraagd worden om huiswerk te maken via een inlog op ons systeem. Als dit bij jou een mogelijkheid is, dan bespreken we dat uiteraard eerst uitgebreid met je.
 
Het internet platform waarvan wij gebruik maken voor internet therapie is https://www.therapieland.nl/.  Als je wil inloggen heb je een inlogcode nodig, die we je toezenden via de mail. Als je het met je behandelaar hebt besproken en je hebt geen inlogcode gekregen, kijk dan eens in je spam box: daar verdwijnen nog wel eens mailtjes naar toe. Je kunt inloggen via de blauwe button op deze pagina; dan kom je in ons patiëntenportaal.