Marion

 'Per januari 2018 ben ik werkzaam als GZ-psycholoog bij deze psychologenpraktijk. Wat mij in deze praktijk aanspreekt, geeft weer waar ik zelf voor sta: openheid, toegankelijkheid en transparantie.

Ik vind het belangrijk dat volwassenen, kinderen en jongeren zich op hun gemak voelen bij mij en dat we samen zoeken naar de manier waarop zij het beste geholpen kunnen worden. Het is mooi om te zien hoe iemand het vertrouwen in zichzelf en/of de ander weer terug kan vinden en daar aan bij te mogen dragen'.

Marion van Dijck is oorspronkelijk opgeleid als orthopedagoog en is daarna GZ-psycholoog geworden. Haar BIG registratie staat onder nummer 89062364325. Zij heeft eerder gewerkt als GZ psycholoog en behandelcoördinator op de Hondsberg in Oisterwijk en bij GGZ Eindhoven. Ze is postdoctoraal opgeleid in EMDR en lid van de Vereniging EMDR Nederland (VEN). Tevens is zij lid van de Landelijke Vereniging van Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP). Je kunt haar kwaliteitsstatuut hier inzien. Als je contact wil met Marion, doe dit dan beveiligd via ons contactformulier

Marion