Contact

Het secretariaat van de praktijk is maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 14.00 uur. Op vrijdag kun je de scretaresse bellen van 8.30 tot 12 uur. In vakantieperiodes gelden andere openingstijden; je kunt deze lezen in de nieuwsberichten hiernaast. Wil je je aanmelden, dan kun je het beste op de oranje knop hiernaast drukken en het lijstje vragen invullen; dit is de snelste manier om je aan te melden. Je krijgt altijd een bevestiging hiervan via e-mail.

 

Neemt niemand de telefoon op dan kun je ook altijd een bericht achterlaten op het antwoordapparaat . We reageren daar in ieder geval binnen een werkdag op, meestal zelfs eerder. Afmeldingen kun je ook op het antwoordapparaat inspreken; wij registreren automatisch het moment van je afmelding. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd: info@psypraktijkoptveld.nl

 

Ben je in nood en kun je ons niet bereiken dan adviseren wij je contact op te nemen met je eigen huisarts of de huisartsenpost: CHN-Boxmeer, Dokter Kopstraat 1 te Beugen, telefoon: 0900-8880 (€0,10 per minuut).

 

Kun je ons telefonisch niet bereiken of  wil je dat wij contact opnemen met jou? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Hoe wil je dat wij contact met je opnemen:*
Je vraag/verzoek: