psycholoog cuijk

Openingstijden

Secretariaat/bereikbaarheid
Het secretariaat van de praktijk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 16.00 uur, behalve op woensdagen: dan is de bereikbaarheid van 08-13.00 uur.  Op andere tijden kun je de voicemail inspreken of een mailtje sturen. We bellen je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één werkdag terug. In vakantieperiodes gelden andere openingstijden; je kunt deze lezen in de nieuwsberichten hiernaast. Wil je je aanmelden, dan kun je het beste op de oranje knop hiernaast drukken en het lijstje vragen invullen; dit is de snelste manier om je aan te melden. Je krijgt altijd een bevestiging hiervan via de mail.

Wij hebben geen nood- of crisisdienst. Ben je in nood dan adviseren wij je contact op te nemen met je eigen huisarts of de huisartsenpost: CHN-Boxmeer, Dokter Kopstraat 1 te Beugen, telefoon: 0900-8880 (€0,10 per minuut). Ben je suïcidaal en wil je graag met iemand praten: bel 113 (of 0800-0113). Dit is het telefoonnummer van zelfmoordpreventie: hier zit 24 uur per dag iemand aan de telefoon waarmee je anoniem kunt praten als je dat nodig hebt.

Openstelling praktijk
Wij zijn iedere werkdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is er een avond-openstelling op woensdagavond tot 22.00 uur. Deze avond reserveren we speciaal voor relatiegesprekken.