psycholoog cuijk

Samenwerking en ketenzorg

Wij werken al meer dan dertig jaar in de Cuijkse regio en gedurende deze tijd zijn er op natuurlijke wijze samenwerkingsverbanden ontstaan met andere zorgpartijen en zijn er ketenafspraken ontstaan.

Ad Mosam logo We werken al sinds jaar en dag samen met de psychologenpraktijken Fleuren en Jansen in Boxmeer en Maas en Niers in Gennep. De samenwerking is geformaliseerd in de oprichting van Ad Mosam. Meer informatie over de gebieden waarop we samenwerken, wat we allemaal doen als Ad Mosam en de plannen die er in dit opzicht zijn vind je hier.
VAJA logo Daarnaast zijn wij aangesloten bij VAJA, het samenwerkingsverband van Vrijgevestigde Ambulante Jeugdzorg Aanbieders. Deze groep jeugdzorgaanbieders werkt samen om zich sterk te maken voor goede psychologische hulpverlening aan kind en jeugd in de regio. Belangrijk onderdeel hiervan is het streven naar het maken van goede afspraken met de gemeenten over beleid en voorwaarden. Meer informatie vind je hier.
Syntein logo Uiteraard werken wij ook nauw samen met de ketenorganisatie van de huisartsen in onze regio. Zo werken we met hen samen op het gebied van onze POH GGZ's. Deze organisatie heet Syntein, en je vindt meer informatie over hun activiteiten hier.