psycholoog cuijk

Verwijzen

Als je als arts of collega-psycholoog een patiënt naar ons wil verwijzen, kan je dat het beste en gemakkelijkste via ZorgDomein doen. We zijn daar eenvoudig te vinden.

We maken in ZorgDomein verschil tussen verwijzingen voor: Generalistische Basis GGZ, Kind en Jeugd behandelingen, relatie behandelingen en  trauma/EMDR behandelingen. Het is fijn als je de verwijzing vergezeld doet gaan van een schriftelijke motivatie.

Als er sprake is van spoed, en een patiënt desondanks in de Basis GGZ hoort, vinden wij het prettig als je dit telefonisch even onderbouwt. We weten dat verwijzers onder grote druk staan in tijden van lange wachtlijsten, maar we willen toch ook andere patiënten die al lang moeten wachten niet in de kou laten staan en op een faire manier mensen toelaten. Dit willen we dan ook graag even checken als je als verwijzer denkt dat jouw patiënt eerder gezien moet worden dan een willekeurige andere die al op de wachtlijst staat.

Wil je graag mondeling voor-overleg met ons, bel dan met ons secretariaat. Meestal zijn we natuurlijk zelf ook in gesprek met patiënten, maar misschien heb je geluk dat er iemand vrij is. Anders kan er natuurlijk een belafspraak gemaakt worden.